Agent System Login - Hyrja për agjenta të autorizuar

http://www.sabaturs-ks.net/inc/captcha.php

Cakto Destinacionin:

Prej Dates:

 

Deri me daten:

 
Ofertat aktuale nga Saba Turs:

Risi: Filloj linja  Kosovë-Kroaci-Itali dhe anasjellta

  • Linja Kosovë - Itali - Kosovë (përmes Shqipërisë)
  • Linja Kosovë - Itali - Kosovë (Risi përmes Sllovenisë)
  • Linja Kosovë - Francë- Kosovë

Për më shumë informata, ju mund të na kontaktoni edhe përmes faqes kontaktuese!

Gjeni kohën se kur do të arrini në destinacionin tuaj

Saba Turs me një traditë shumë vjeçare ju mundëson udhëtime të rregullta me autobus, përmes linjës së rregullt, çdo të

shtune Kosovë – Itali dhe anasjelltas. Po ashtu Saba Turs ju ofron rezervime të ndryshme për udhëtimet tuaja, si:

 

  • Linja të rregullta Kosovë Itali dhe anasjelltas.
  • Rezervime me aeroplan të gjitha destinacionet e botës.
  • Rezervime me traget për Itali dhe anasjelltas.
  • Si dhe shumë shërbime tjera turistike.

Rruga Brigada 123 Suharekë 23000 Kosovë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Materialet janë pronë e agjensisë Saba Turs  Webmail   Admin