Agent System Login - Hyrja për agjenta të autorizuar

http://www.sabaturs-ks.net/inc/captcha.php

Cakto Destinacionin:

Prej Dates:

 

Deri me daten:

 
Ofertat aktuale nga Saba Turs:

Tash e shumë vite as detet nuk na ndajmë më! Lundroni me ne drejt Italisë dhe anasjelltas përmes Adriatikut me anijet më luksoze që janë në qarkullim

 

Saba Turs bën edhe rezervime për lundrime me traget përmes portit të Durrësit Drejt Barit në Itali dhe anasjelltas. Bashkëpunojmë me shumë kompani prestigjioze lundruese të cilat garantojnë udhëtim të qetë dhe të sigurt. Ofrojmë udhëtim me anijet më luksoze në detin adriatik.

 

  • Durrës  ~  Bari  dhe anasjelltas
  • Bar ~  Bari dhe anasjelltas

 

Përvoja shumë vjeçare e udhëtimeve tokësore, ajrore dhe detare bën që tek ne të gjeni ofertat më të mira për udhëtimet tuaja.

Për më shumë informata ju mund të na kontaktoni përmes faqes kontaktuese.

Na kontaktoni përmes formës së mëposjtme dhe ne ju dërgojmë oferat që i kemi në dispozicion

Rruga Brigada 123 Suharekë 23000 Kosovë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Materialet janë pronë e agjensisë Saba Turs  Webmail   Admin