Agent System Login - Hyrja për agjenta të autorizuar

http://www.sabaturs-ks.net/inc/captcha.php

Cakto Destinacionin:

Prej Dates:

 

Deri me daten:

 
Ofertat aktuale nga Saba Turs:

Linjat e rregullta me Autobus

Saba Turs mbanë linjen e rregull Kosovë Itali dhe Itali Kosovë me nisje të rregullta nga disa qytete kryesore të Kosovës drejt të gjitha qyteteve Italiane dhe anasjelltas përmes Shqipërisë. Lista e qyteteve është prezantuar më poshtë!

Lista e shteteve dhe disa nga qytetet kryesore nga kalojnë lonjat tona

KOSOVËITALISlloveniFrancë
 • Prishtinë
 • Komoran
 • Shtime
 • Malishevë
 • Suharekë
 • Prizren
 • Bari
 • Pescara
 • Ancona
 • Firenze
 • Bologna
 • Reggio Emilia
 • Arzingiano
 • Treviso
 • Udine
 • Rovato
 • Roccafranca
 • Lubljanë
 • Lyon
 • Torino
 • Magjenta  

Rruga Brigada 123 Suharekë 23000 Kosovë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Materialet janë pronë e agjensisë Saba Turs  Webmail   Admin